Programează-te la doctor

iconphoneheader

022-600-903

Biblioteca medicală

Articole noi

Pediatru-hematolog

pediatru-hematolog

Neuropsihiatru

Ce tratează medicul imunolog

Imunologie, ca o ramură separată a medicinii a apărut recent, de aceea mulţi oameni nu cunosc ce tratează medicul imunolog. Profilul său – constă în tratamentul bolilor care sunt asociate cu tulburări ale sistemului imunitar uman.

Când trebuie de făcut o consultație la medicul imunolog

Imunolog - medicul specializat în tratarea bolilor asociate cu disfuncţia sistemului imunitar şi reacţiilor imune.

Ce tratează medicul infecționist

Când trebuie de făcut o consultație la medicul infecționist

Medicii infecţionişti se ocupă cu diagnosticarea, tratamentarea şi prevenirea diferitelor tipuri de boli infecţioase. Ei se pot specializa în bolile care se transmit prin actul sexual, hepatite, papilomavirus, boli intestinale, infecţii ”tropicale”.

Sfaturile medicului cardiolog

Cardiologia studiază structura şi funcţionarea sistemului cardiovascular, iar medici cardiologi se ocupă de prevenirea, diagnosticarea şi tratamentul a numeroase boli în acest domeniu.

Ce tratează medicul cardiolog

Cardiologia studiază structura şi funcţionarea sistemului cardiovascular. Medicii cardiologi se ocupă de prevenirea, diagnosticarea şi tratamentul a numeroase boli din acest domeniu.

Când trebuie de făcut o consultație la medicul cardiolog

Vizita regulată la medic – este un lucru normal într-o lumea civilizată. Cu toate acestea, mulţi oameni nu trag atenţie la schimbarea stării a organismului său.

Aritmia la copii

Grija pentru sănătatea copiilor se bazează în primul rând pe părinți. Detectarea timpurie a bolii depinde în mare măsură de succesul tratamentului. Îndeosebi acesta se referă la tulburări cardiace. O vizită la un cardiolog – este o procedură obligatorie, în special, în cazul în care există semne de o defecțiune a inimii.