Programează-te la doctor

iconphoneheader

022-600-903

Termeni și condiții

Termeni de utilizare

Prin acest Acord de utilizare (în continuare - Acord) încheiat între SRL "MedConsulting Service", denumit în continuare Administrație și orice persoană denumit în continuare Utilizator, care vizitează, accesează sau intenționează să utilizeze în orice mod informațiile site-ului docdoc.md (în continuare - Site), Administrația stabilește condițiile, restricțiile și măsurile de protecție pentru utilizarea Site-ului.

1.            DISPOZIȚII GENERALE

1.1.         Prezentul Acord este o ofertă publică (propunere) ce conține clauze esențiale ale Acordului de utilizare a Site-ului a Administrației către Utilizator.

1.2.         Utilizarea Site-ului, inclusiv vizualizarea, căutare de informații, utilizarea serviciilor (în continuare - utilizarea Site-ului) este posibilă numai cu acceptarea deplină și necondiționată a acestei oferte (Acceptare), în forma prevăzută de prezentul Acord.

1.3.         În caz de dezacord cu termenii acestui Acord, Clientul nu are dreptul de a utiliza serviciile prestate de acest Site.

1.4.         Orice mod de utilizare a Site-ului de către Utilizator, în absența unui acord încheiat între părți este ilegală, Administrația nu este responsabilă pentru consecințele unei astfel de utilizări a Site-ului.

1.5.         Acceptarea acestor condiții reprezintă orice acțiune de către Utilizator în  utilizarea  Site-ului.

2.            PREVEDERILE ACORDULUI

2.1.         În cadrul acestui Acord, Administrația oferă gratuit Utilizatorilor accesul la Site, precum și la serviciile postate pe Site, iar Utilizatorul este de acord să utilizeze site-ul, în conformitate cu termenii și condițiile acestui Acord.

2.2.         Utilizatorul se obligă să nu utilizeze Site-ul în scopuri comerciale fără acordul prealabil în scris al Administrației.

2.3.         Utilizatorul se obligă să nu utilizeze datele informaționale publicate pe Site (inclusiv: imagini, texte, coduri software) fără acordul prealabil în scris al Administrației.

2.4.         Administrația nu oferă Utilizatorului servicii cu plată. De asemenea, Administrația nu acordă Utilizatorului servicii de asistență medicală nici gratuite, nici cu plată, nu se ocupă cu alte activități medicale, vânzarea de medicamente și alte servicii sau produse legate de medicină.

3.            DESCRIEREA SERVICIILOR

3.1.         Site-ul este un serviciu informațional- analitic, destinat pentru căutarea medicilor specialiști, informații cu privire la calificarea și experiența lor de muncă, etc.

3.2.         Informația despre medici postată pe Site, este obținută de către Administrație direct de la Instituțiile medicale sau de la medici. Administrația ia măsuri de verificare a acestor informații pentru a elimina datele false, precum și informațiile la care medicii nu au dat acordul.

3.3.         Administrația garantează că toate comentariile postate pe paginile acestui Site sunt primite de la vizitatori. Administrația ia toate măsurile corespunzătoare pentru a preveni plasarea sau de a elimina opiniile sau comentariile care ar putea încălca orice alte drepturi și libertăți ale omului potrivit legislației în vigoare.

3.4.         Administrația a depus toate eforturile posibile pentru a preveni eșecurile și defecțiunile în sistemul de operare al Site-lui, dar nu garantează buna desfășurare din punct de vedere a operațiunii, nu este responsabil pentru el și nu se angajează să notifice Utilizatorul de întreruperi.

3.5.         Ratingul medicilor este format de către Administrație pe baza unor criterii bine definite. Administrația asigură că aceasta nu oferă contra cost servicii pentru poziții mai înalte în clasamentul medicilor, plasarea sau îndepărtarea de comentarii și nu oferă prioritate anumitor profiluri de medici.

4.            POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

4.1.         Utilizatorul își dă acordul său la prelucrarea datelor cu caracter personal, furnizate pentru utilizarea Site-ului, inclusiv colectarea, stocarea și transmiterea datelor personale (în conformitate cu Legea Nr.133 din 08.07.2011 privind protecția datelor cu caracter personal) unor terțe părți, care conform  Acordului se referă la Instituțiile medicale și medicii care oferă servicii de sănătate.

4.2.         Atunci când se întrebuințează anumite servicii ale Site-lui, Utilizatorul informează  Administrația despre intenția de utilizare (inclusiv intenția de a aplica) pentru o consultație medicală  la medicul de o anumită specializare. În scopul îmbunătățirii calității serviciilor oferite, Administrația are dreptul de a înregistra conversațiile telefonice dintre Utilizator și personalul Call-Center-ului. Utilizatorul dă permisiunea pentru colectarea, stocarea și prelucrarea acestor informații, precum și transmiterea lor la Instituția medicală sau medicului la  care Utilizatorul cere o consultație medicală. La rândul său, Administrația se angajează să ia măsuri pentru a proteja confidențialitatea acestor informații și să nu o divulge unor terțe părți, cu excepția prezentată în punctul 4.1 din acest paragraf al Acordului.

4.3.         Utilizatorul oferă acordul său pentru utilizarea datelor de contact și anume: telefon și e-mail, pe care le indică în timpul utilizării Site-lui sau care se stabilesc prin mijloace automate de fixare (CLI - caling line identification, e-mail), în scop de informare prin mesaje publicitare din partea Administrației care conțin informații despre știri, promoții și oferte în curs de desfășurare  sau care sunt plasate pe Site.

5.      LIMITAREA RĂSPUNDERII

5.1.         Deoarece în prezentul Acord, Utilizatorului i se oferă servicii gratuite, relația dintre Admininistrație și Utilizator nu prevede aplicarea Legii "Cu privire la Protecția Drepturilor Consumatorilor".

5.2.         Administrația și angajații săi, sub nicio formă nu oferă Utilizatorului servicii de asistență medicală, nici gratuite, nici cu plată, inclusiv sub formă de consultație, nu oferă sfaturi cu privire la diagnosticarea și tratarea unei boli, administrarea de medicamente, etc.

5.3.         Informațiile despre serviciile medicale, boli, medici specialiști sunt publicate în scopuri de referință. Administrația nu își asumă responsabilitatea și nu garantează corectitudinea și exactitatea informației conform studiilor științifice medicale moderne. Administrația recomandă să solicitați ajutor medical din partea medicilor de specialitate, inclusiv accesând profilurile medicilor de pe Site.

5.4.         Informațiile despre medic, publicate pe Site, din câte sunt cunoscute Administrației, sunt veridice. Cu toate acestea, Administrația nu are posibilitatea de a urmări disponibilitatea completă a documentației necesare care permite dreptul de acordare a asistenței medicale, chiar dacă aceasta ia măsurile necesare. În acest sens, Utilizatorul se obligă în mod independent să verifice dacă medicul are studiile medicale corespunzătoare, calificare, certificări și licență din partea Instituției medicale.

5.5.         Administrația nu garantează corectitudinea informațiilor conținute în comentariile utilizatorilor. Administrația elimină comentariile la cererea Instituției medicale, a medicului sau a Utilizatorul doar dacă oferă dovezi în privința informației eronate sau care contravine legislației. Administrația elimină comentariile la cerința Autorităților de Stat competente, conform  legislației în vigoare. Administrația are dreptul, în orice moment să șteargă orice comentarii și orice alte informații de pe Site, din proprie inițiativă.

5.6.         Administrația nu este obligată să informeze Utilizatorii, despre principiile și criteriile de calculare a ratingului medicilor, deși au dreptul să facă acest lucru, în totalitate, sau parțial.

5.7.         Orice serviciu oferit prin intermediul Site-lui sunt oferite conform principiului “așa cum sunt”.  Utilizatorul nu este în drept să ceară efectuarea oricăror modificări ale serviciilor sau ale datelor Site-ului. Administrația nu este responsabilă pentru orice daune, inclusiv morale, care pot fi cauzate atunci când Utilizatorul utilizează Site-ul, cu excepția cazului în care renunțarea la răspunderea pentru aceste daune este ilegală în conformitate cu legislația Republicii Moldova.

5.8.         Administrația în niciun caz nu este răspunzătoare pentru calitatea serviciilor medicale oferite de medici, inclusiv profilurile medicilor care sunt accesate pe Site.

6.            DISPOZIȚII FINALE

6.1.         Prezentul Acord este valabil pentru întreaga perioadă de utilizare a Site-ului de către Utilizator.

6.2.         Administrația este în drept să modifice în orice moment termenii acestui acord prin publicarea unei noi ediții a Site-ului. Utilizatorul este de acord să revizuiască în mod regulat textul Acordului publicat pe Site, pentru a fi la curent cu toate modificările.