Programează-te la doctor

iconphoneheader

022-600-903

Stomatologii: 1

Mărește harta

Dr.Grossu Clinică stomatologică

Chișinău, str. Paris 43/1

Centrul stomatologic Dr. Grossu este un concept original în peisajul stomatologic privat din municipiul Chişinău, foarte bine cunoscut în toată Moldova dar și peste hotarele ei, în special Italia, Romania, Rusia, Belgia, Franţa şi Canada. Acest centru de zâmbete frumoase, unde visele se împlinesc, iar tradiţia pentru frumos îmbinată cu inovaţii formează un simbioz perfect, îţi oferă satisfacţie, bucurie, tratamente stomatologice moderne, complexe şi durabile.

Motoul echipei noastre este terapia fară durere, prin respectarea celor mai înalte standarde de calitate şi profesionalism. Iar acestea sunt rezultatul unei fuziuni între tehnologia de ultima oră, serviciile medicale de excepţie, vasta experienţă a medicilor şi nu în ultimul rînd respectul față de pacient.

Centrul a luat fiinţă din iniţiativa fraţilor Grossu – medici stomatologi, cu scopul de a schimba percepţia generală asupra vizitelor la stomatolog şi de a oferi pacientului cel mai bun, gentil şi eficient tratament din toate punctele de vedere. Centrul Dr. Grossu prestează pacienților o gamă variată de servicii medicale specializate de înaltă calitate cu o echipă de medici dedicaţi în terapie, chirurgie şi implantologie dentară, pediatrie, ortodonţie, protetică şi endodonţie.

Activitatea clinicii se bazează exclusiv pe profesionalism, experienţă şi colaborare strînsă cu pacienţii. Experienţa de durată şi cunoștinţele actualizate în permanenţă prin programe de instruire stomatologică constituie temelia calităţii serviciilor pe care le oferă echipa de medici. Acest fapt garantează pacienţilor siguranţă şi satisfacţie de la zâmbetul strălucitor şi încrederea că au găsit locul şi medicul care este gata să le presteze beneficii de sănătate la necesitate şi timpul potrivit.

Conceptul Centrului stomatologic Dr. Grossu gravitează în cadrul ideii, că pacientul şi nevoile lui reprezintă principala preocupare a întregului personal al centrului. Acest fapt ne-a dat încrederea că ne-am atins scopul de atunci, de cînd pacienţii care ne-au trecut pragul pleacă cu zîmbetul senin, sănătoşi şi mulţumiţi, gata oricând să revină cu plăcere.

Centrul stomatologic Dr. Grossu este ce-a mai potrivită alegere pentru obţinerea unui zâmbet frumos şi sănătos. Sunteţi aşteptaţi cu drag şi respect de echipa noastră, care munceşte cu râvnă şi încredere pentru zâmbetul Dumneavoastră.

Vezi price-list complet
Programări la telefon 022-600-903
Program de lucru
  • 08:00 - 18:00
  • 08:00 - 14:00
  • zi liberă