Programează-te la doctor

iconphoneheader

022-600-903

Întrebări frecvente

Despre docdoc.md

Ce este docdoc.md?
docdoc.md este un serviciu de căutare a medicilor și de programare prealabilă la consultație. Noi ajutăm pacienții să selecteze un doctor bun, mai aproape de casă, la un preț accesibil.

docdoc.md este o clinică?
Nu, docdoc.md este un serviciu unde vă puteți găsi și face o  programare la o clinică de încredere. Portalul docdoc.md nu oferă servicii de asistență medicală.

Pot face o programare la oricare medic din Moldova?
Acum docdoc.md este accesibil doar în Chișinău, în sectoarele - Botanica, Centru, Ciocana, Rîșcani, Buicani, Sculeni și Telecentru. Suntem în curs de dezvoltare și dorim să facem acces la serviciul docdoc și în raioanele Republicii Moldova.

docdoc.md este gratuit pentru pacienți?
Da, serviciul național de programare la doctor este absolut gratuit pentru pacienți. Plata serviciilor medicale se achită la clinica în care pacientul se adresează.

Cât costă o consultație la doctor prin intermediul docdoc.md?
Costul consultației la medic, depinde de clinica în care lucrează. Noi garantăm că nu supraestimăm costul serviciilor și prețul corespunde cu lista de prețuri a clinicei respective.


Ce este serviciul de căutare a clinicilor?
Serviciul de căutare a clinicilor – reprezintă căutarea unui centru de diagnostic sau clinică stomatologică. Aici puteți găsi metoda necesară de diagnosticare, puteți să faceți cunoștință cu profilul clinicilor și amplasarea lor pe hartă. Să aflați prețul unei investigații medicale. De asemenea, puteți face o programare și prin telefon.

Despre programarea la medic

Cum să aleg un medic bun pe site-ul docdoc.md?
Selectați medicul specialist și regiunea unde locuiți. Din lista de specialiști puteți alege doctorul de care aveți nevoie. Aveți posibilitatea să clasați medicii după vechimea în muncă, prețul consultației sau rating. Separat, puteți selecta medicii care fac consultație la domiciliu și care consultă copii. Un doctor bun vă poate fi recomandat și prin telefon, de către consultanții serviciului Call Center-ului docdoc.md.

Cum pot face o programare la medic?
Vă puteți programa la consultație prin telefon sau lăsând o cerere direct pe chestionarul medicului.

Cum se achită o consultație la medic?
Consultația medicului se achită după ce ați făcut vizita la clinică. Docdoc este un serviciu gratuit pentru pacienți.

Cum pot să public o recenzie?
Toate recenziile pe site-ul nostru sunt riguros verificate pentru autenticitate. După vizita la medic, colaboratorii noștri anchetează pacienții prin telefon pentru a obține o recenzie veridică. Recenziile depuse pe site-ul nostru necesită aprobarea moderatorului înainte de a fi postate.

Colaborare

Cum să devii un partener docdoc.md?
Toate întrebările de colaborare cu site-ul nostru le puteți adresa către managerul proiectului, Liliana Manic, la adresa electronică: liliana@docdoc.md

Cum să am acces la ”Cabinetul meu”?
Loginul și Parola pentru „Cabinetul meu” îl poate primi medicul sau clinica  din partea departamentului de înregistrare după semnarea unui contract de colaborare.

Cum se postează profilul medicilor pe site?
Profilul medicilor se postează pe site, prin intermediul departamentului de înregistrare, în decurs de trei zile lucrătoare din data depunerii informațiilor.

Cum  câștigă bani serviciul 
docdoc?
Docdoc.md este un serviciu gratuit pentru pacienți. Pentru clinici funcționează sistemul de plată lunar. Costul serviciilor oferite de docdoc.md pentru clinici și medici este individual pentru fiecare centru medical aparte.

Cum se înregistrează clinica?
Pentru a vă înregistra clinica pe site, completați datele despre clinică, telefon de contact și e-mail în compartimentul „Înregistrare”. Apoi, managerul vă va contacta și vă va explica pașii următori.

Cum se înregistrează ca medic particular?
Pentru a vă înregistra ca medic particular, completați datele dvs, telefon de contact și e-mail, în compartimentul „Înregistrare”. După, managerul vă va contacta și vă va explica pașii următori.