Programează-te la doctor

iconphoneheader

022-600-903

Despre rating


Înțelegem perfect cât de valoros este ratingul doctorului afișat pe pagina noastră. Știm că acesta joacă un rol important atunci când vă alegeți specialistul de care aveți nevoie. Din acest motiv afișăm un rating corect și transparent. La formarea ratingului participați nemijlocit și dumneavoastră atunci când răspundeți la întrebările consulanților noștri după ce ați făcut vizita la doctor!

De ce depinde ratingul de pe site? 
Ca să vă prezentăm într-o formă corectă și comodă informația despre doctori, special
pentru dumneavoastră am creat un sistem unic și deosebit de rating.
Ratingul doctorului se calculează în baza caracteristicilor profesionale ale doctorului și ale feedbackului lăsat de pacienți, în urma vizitei făcute la el.

Caracteristicile profesionale care formează ratingul doctorului pe site-ul nostru de la bun început.

Noi luăm în calcul:

  • experiența de lucru a doctorului;
  • calificarea;
  • gradul academic.
De unde luăm informația despre activitatea profesională a doctorilor?
Fiecare doctor care are un profil pe pagina noastră, ne furnizează informația despre calificarea și activitatea dumnealui. De asemenea, noi urmărim activitatea doctorilor și avem grijă să reînoim mereu informația, în cazul în care apare această necesitate.

Cum colectăm feedbackul?
Feedbackul vine direct de la pacienți. După ce pacientul a făcut vizita la medic, consultanții noștri le sună și le pun câteva întrebări referitoare la calitatea și profesionalismul cu care au fost deserviți de doctor. De asemenea, clienții noștri dau note - de la unu la cinci după ce au vizitat doctorul.

Care sunt criteriile după care dăm note doctorilor.
  • atenția doctorului - cât de pedant a fost acesta în timpul examinării;
  • calificarea doctorului – grija cu care a făcut examinarea pacientului în timpul consultației;
  • preț-calitate – raportul dintre calitatea și prețul deservirii.
De ce puteți avea încredere în feedbackul de pe site-ul nostru?
Feedbackul și comentariile pacienților noștri sunt indispensabile serviciului docdoc.md. Prin intermediul lor, pacienții împărtășesc experiențile și părerile lor cu viitorii pacienți, astfel îi ajută pe aceștea să facă o alegere corectă. Din acest motiv, pe site-ul nostru publicăm doar feedbackurile verificate, care au drept scop să informeze și să-i ajute pe ceilalți pacienți să aleagă un doctor potrivit.

De ce pe site-ul nostru nu poate lăsa feedback oricine?
Pe docdoc.md poate lăsa feedback doar pacienții verificați, cei care au fost cu adevărat la doctor și s-au programat prin intermediul serviciului nostru. Acest lucru exclude probabilitatea ca pe site-ul nostru să apară comentarii și păreri de la pacienți inexistenți.

Pe docdoc se publică doar comentariile și feedbackul pozitiv?
Nu! Vrem să fim utili și să oferim informație veridică pacienților noștri. De asemenea, ne dorim să fim parteneri utili și corecți și față de clinicile cu care lucrăm. Din acest motiv publicăm toate feedbackurile – pozitive, negative și neutre.

Cum pot lăsa pacienții un feedback util?
Pentru ca feedbackul să fie util, pacientul trebuie să fie sincer și să lase cât mai multă informație despre vizita pe care a făcut-o la medic. Detalii despre modul în care s-a comportat medicul și cât de serviabil a fost personalul clinicii.
Ne dorim ca fiecare pacient să știe că feedbackul lui este absolut necesar serviciului pe care-l facem noi. Mai mult decât atât, feedbackul este o sursă veridică de informare a viitorilor pacienți.