Programează-te la doctor

iconphoneheader

022-600-903

Centre de diagnostic: 2

Mărește harta

Excellence Centru Medical

Chișinău, str. Grenoble, 23

Centrul Medical “EXCELLENCE” este o instituţie multifuncţională de diagnostic, asistenţă medicală primară şi specializată. Chiar de la deschiderea centrului, în ianuarie 2008, ne-am propus să oferim clienţilor noştri servicii medicale complete, la un înalt standard calitativ folosind cel mai performant utilaj medical de diagnostic şi laborator. Integrarea parţială a Centrului Medical în sistemul asigurărilor de sănătate existent în Republica Moldova ne permite să oferim clienţilor/pacienţilor toate facilitaţile aferente statutului de contribuabil la Compania Naţională de asigurări în Medicină.
Centrul Medical “Excellence" vine acum în întâmpinarea necesitaţilor moderne de diagnostic rapid şi eficient, oferind evaluări de performanţă înaltă şi asigurând servicii medicale la standarde europene, prestate de personal medical competent.
Asistenţa medicală în CM “EXCELLENCE” acoperă peste 12 specialităţi medicale, 9 explorări paraclinice şi peste 300 tipuri de analize de laborator. Misiunea noastră este de a oferi servicii care să raspundă la cele mai exigente cerinte medicale de profesionalism, siguranţă şi confort. In opinia noastră medicina modernă presupune şi o schimbare a mentalităţii pacienţilor despre propria sănătate, o schimbare a atitudinii în relaţia medic-pacient şi realizarea unui climat propice comunicării permanente în beneficiul pacienţilor.

Vezi price-list complet
Programări la telefon 022-600-903
Program de lucru
 • 08:00 - 18:00
 • 08:00 - 14:00
 • zi liberă

 • Mărește harta

  SCANEXPERT CENTRUL DE DIAGNOSTIC MEDICAL

  Chisinau, str. Tighina 49/5

  Centrul de Diagnostic Medical SCANEXPERT, înființat în 2019 de o echipă dedicată de medici specialiști, reprezintă un punct de referință în diagnosticarea medicală avansată în Moldova, având localizări strategice în Chișinău str Tighina 49/5, str Testemitanu 29/5 și Bălți str Decebal 126. Echipa noastră de elită include medici imagiști cu peste un deceniu de experiență în domenii precum CT, RMN, și ultrasonografie, precum și medici consultanți recunoscuți la nivel național și internațional pentru expertiza lor.

  SCANEXPERT se evidențiază prin adopția tehnologiilor inovatoare și a echipamentelor de ultimă generație, cum ar fi Computerul Tomograf Siemens Perspective 128 slice, Rezonanța magnetică Siemens Avanto 1.5 Tesla, Ultrasonografele TOSHIBA APLIO 300 și 400, specializate în investigații doppler și cardio, care permit efectuarea unor examinări precise și detaliate. Această abordare tehnologică avansată ne permite să oferim servicii medicale comprehensive, incluzând secția de imagistică, departamentul diagnostic funcțional, medicina consultativă și investigații de laborator, toate sub același acoperiș.

  Dedicația noastră pentru excelență este reflectată și în acreditarea națională a centrului, o recunoaștere a standardelor înalte de calitate și siguranță pe care le susținem. Fiecare pacient beneficiază de o abordare personalizată, într-un mediu care pune accent pe confort și înțelegere, susținut de o echipă administrativă profesionistă. Alegând SCANEXPERT alegeți excelența în diagnosticare medicală și un partener de încredere în călătoria dvs. spre sănătate și bunăstare.

  Vezi price-list complet
  Programări la telefon 022-600-903
  Program de lucru
 • 08:00 - 19:00
 • 08:00 - 14:00
 • zi liberă