Programează-te la doctor

iconphoneheader

022-600-903

Radiografie Digitală craniu

Radiografie al craniului – o metodă radiografică de examinare a craniului. Aici se examinează poziţia, deplasarea, forma, conturul, structura osoasă al craniului.Radiografia al craniului cel mai adesea se efectuează în două proiecţii: frontal şi lateral. Uneori se face o imagine fixă pentru a vizualiza zona anumită de pe craniu.

În ce caz este necesară. Radiografie al craniului se recomandă în caz de traume a capului, creşterea tensiunii arteriale, tulburări metabolice. Procedura se efectuează pentru depistarea fracturii craniană osoasă, tumori, hipofiza, malformaţii congenitale, boli metabolice şi endocrine.

Procedura. Radiografie al craniului nu necesită pregătire specială. Contraindicaţii: pneumotorax deschis, hemoragie pulmonară, sarcină, alăptare. În timpul procedurii pacientul stă în poziţia orizontală sau verticală. De obicei, capul este fixat cu bandaje speciale. Procedura durează 1-2 minute.

Centre găsite: 1
Sortează după Preț
Mărește harta

SCANEXPERT CENTRUL DE DIAGNOSTIC MEDICAL

Chisinau, str. Tighina 49/5

Centrul de Diagnostic Medical SCANEXPERT, înființat în 2019 de o echipă dedicată de medici specialiști, reprezintă un punct de referință în diagnosticarea medicală avansată în Moldova, având localizări strategice în Chișinău str Tighina 49/5, str Testemitanu 29/5 și Bălți str Decebal 126. Echipa noastră de elită include medici imagiști cu peste un deceniu de experiență în domenii precum CT, RMN, și ultrasonografie, precum și medici consultanți recunoscuți la nivel național și internațional pentru expertiza lor.

SCANEXPERT se evidențiază prin adopția tehnologiilor inovatoare și a echipamentelor de ultimă generație, cum ar fi Computerul Tomograf Siemens Perspective 128 slice, Rezonanța magnetică Siemens Avanto 1.5 Tesla, Ultrasonografele TOSHIBA APLIO 300 și 400, specializate în investigații doppler și cardio, care permit efectuarea unor examinări precise și detaliate. Această abordare tehnologică avansată ne permite să oferim servicii medicale comprehensive, incluzând secția de imagistică, departamentul diagnostic funcțional, medicina consultativă și investigații de laborator, toate sub același acoperiș.

Dedicația noastră pentru excelență este reflectată și în acreditarea națională a centrului, o recunoaștere a standardelor înalte de calitate și siguranță pe care le susținem. Fiecare pacient beneficiază de o abordare personalizată, într-un mediu care pune accent pe confort și înțelegere, susținut de o echipă administrativă profesionistă. Alegând SCANEXPERT alegeți excelența în diagnosticare medicală și un partener de încredere în călătoria dvs. spre sănătate și bunăstare.

  • craniu 300
Programări la telefon 022-600-903
Program de lucru
  • 08:00 - 19:00
  • 08:00 - 14:00
  • zi liberă