Programează-te la doctor

iconphoneheader

022-600-903

Tomografie computerizată abdomen fără contrast

TC abdominal (tomografie computerizată a cavităţii abdominale) - o metodă de examinare a stomacului, pancreasului, splinei, ficatului, rinichilor, vezicii biliare, etc. cu ajutorul razelor X. Se realizează pentru confirmarea diagnosticului. Scanarea permite identificarea şi examinarea tumorii, inflamaţiei, consecinţele traumei.

Cînd se efectuează TC. TC abdominal se efectuează în caz de plîngeri de durere în abdomen şi în regiunea lombară, tulburări digestive şi scaun, sânge în urină şi fecale, arsuri la stomac, apariţia tumorilor, hemorogii interne, formarea  pietrelor.

Procedura. Tomografie computerizată a cavităţii abdominale se efectuează pe stomacul gol (4-6 ore de foame). În ajunul examinării se exclud alimentele, care provoacă balonare şi flatulenţă. În timpul procedurii, pacientul stă culcat pe spate. Dacă recent a fost efectuată radiografie abdominal, medicul trebuie să fie avertizat din timp. Contraindicaţii: sarcină, insuficienţă renală, obezitate. 

Centre găsite: 1
Sortează după Preț
Mărește harta

Excellence Centru Medical

Chișinău, str. Grenoble, 23

Centrul Medical “EXCELLENCE” este o instituţie multifuncţională de diagnostic, asistenţă medicală primară şi specializată. Chiar de la deschiderea centrului, în ianuarie 2008, ne-am propus să oferim clienţilor noştri servicii medicale complete, la un înalt standard calitativ folosind cel mai performant utilaj medical de diagnostic şi laborator. Integrarea parţială a Centrului Medical în sistemul asigurărilor de sănătate existent în Republica Moldova ne permite să oferim clienţilor/pacienţilor toate facilitaţile aferente statutului de contribuabil la Compania Naţională de asigurări în Medicină.
Centrul Medical “Excellence" vine acum în întâmpinarea necesitaţilor moderne de diagnostic rapid şi eficient, oferind evaluări de performanţă înaltă şi asigurând servicii medicale la standarde europene, prestate de personal medical competent.
Asistenţa medicală în CM “EXCELLENCE” acoperă peste 12 specialităţi medicale, 9 explorări paraclinice şi peste 300 tipuri de analize de laborator. Misiunea noastră este de a oferi servicii care să raspundă la cele mai exigente cerinte medicale de profesionalism, siguranţă şi confort. In opinia noastră medicina modernă presupune şi o schimbare a mentalităţii pacienţilor despre propria sănătate, o schimbare a atitudinii în relaţia medic-pacient şi realizarea unui climat propice comunicării permanente în beneficiul pacienţilor.

  • abdomen fără contrast 1450 lei
Programări la telefon 022-600-903
Program de lucru
  • 08:00 - 18:00
  • 08:00 - 14:00
  • zi liberă