Programează-te la doctor

iconphoneheader

022-600-903

Tomografie computerizată coloana vertebrală cervicală

TC regiunea cervicală - evaluarea stării țesuturilor moi cervicale (tumori, flegmoane, lipoame, corpuri străine etc.). La fel este o metodă de neânlocuit în evaluarea coloanei vertebrale atât în fereastra osoasă (anomalii de dezvoltare, deformări patologice, dezalinieri segmentare, luxații, fracturi) cât și în fereastra parenchimoasă (calcificări intraligamentare, protruzii, hemii, procese inflamatorii, tumori etc).

Centre găsite: 1
Sortează după Preț
Mărește harta

Excellence Centru Medical

Chișinău, str. Grenoble, 23

Centrul Medical “EXCELLENCE” este o instituţie multifuncţională de diagnostic, asistenţă medicală primară şi specializată. Chiar de la deschiderea centrului, în ianuarie 2008, ne-am propus să oferim clienţilor noştri servicii medicale complete, la un înalt standard calitativ folosind cel mai performant utilaj medical de diagnostic şi laborator. Integrarea parţială a Centrului Medical în sistemul asigurărilor de sănătate existent în Republica Moldova ne permite să oferim clienţilor/pacienţilor toate facilitaţile aferente statutului de contribuabil la Compania Naţională de asigurări în Medicină.
Centrul Medical “Excellence" vine acum în întâmpinarea necesitaţilor moderne de diagnostic rapid şi eficient, oferind evaluări de performanţă înaltă şi asigurând servicii medicale la standarde europene, prestate de personal medical competent.
Asistenţa medicală în CM “EXCELLENCE” acoperă peste 12 specialităţi medicale, 9 explorări paraclinice şi peste 300 tipuri de analize de laborator. Misiunea noastră este de a oferi servicii care să raspundă la cele mai exigente cerinte medicale de profesionalism, siguranţă şi confort. In opinia noastră medicina modernă presupune şi o schimbare a mentalităţii pacienţilor despre propria sănătate, o schimbare a atitudinii în relaţia medic-pacient şi realizarea unui climat propice comunicării permanente în beneficiul pacienţilor.

  • coloana vertebrală cervicală 990 lei
Programări la telefon 022-600-903
Program de lucru
  • 08:00 - 18:00
  • 08:00 - 14:00
  • zi liberă