Programează-te la doctor

iconphoneheader

022-600-903

Tomografie computerizată cerebrală fără contrast

Tomografie computerizată a creierului o imagine importantă în practica neurochirurgie. Diagnosticul a creierului cu ajutorul tomografiei permite atât identificarea bolii într-un stadiu timpuriu cât şi depistarea celor mai minime schimbări  patologice în ţesutul cerebral.

De ce se face TC. Tomografie a creierului este prescrisă dacă există traumatisme cranio-cerebrale, semne neurologice cerebrale, tulburări circulatorii, tulburări de vorbire, memorie, auzului sau a vederii, dureri de cap.

Pregătirea pentru TC. Procedura de examinare a capului nu are nevoie de o pregătire specială şi durează aproximativ 5 minute. Unica cerinţă este – lipsa oricăror obiecte metalice. Uneori tomografie este realizată folosind imaginea contrastului pentru a diagnostica insult hemoragic, tumori sau inflamaţii. În acest caz, procedura va dura mai mult de 30 minute. 

Centre găsite: 1
Sortează după Preț
Mărește harta

Excellence Centru Medical

Chișinău, str. Grenoble, 23

Centrul Medical “EXCELLENCE” este o instituţie multifuncţională de diagnostic, asistenţă medicală primară şi specializată. Chiar de la deschiderea centrului, în ianuarie 2008, ne-am propus să oferim clienţilor noştri servicii medicale complete, la un înalt standard calitativ folosind cel mai performant utilaj medical de diagnostic şi laborator. Integrarea parţială a Centrului Medical în sistemul asigurărilor de sănătate existent în Republica Moldova ne permite să oferim clienţilor/pacienţilor toate facilitaţile aferente statutului de contribuabil la Compania Naţională de asigurări în Medicină.
Centrul Medical “Excellence" vine acum în întâmpinarea necesitaţilor moderne de diagnostic rapid şi eficient, oferind evaluări de performanţă înaltă şi asigurând servicii medicale la standarde europene, prestate de personal medical competent.
Asistenţa medicală în CM “EXCELLENCE” acoperă peste 12 specialităţi medicale, 9 explorări paraclinice şi peste 300 tipuri de analize de laborator. Misiunea noastră este de a oferi servicii care să raspundă la cele mai exigente cerinte medicale de profesionalism, siguranţă şi confort. In opinia noastră medicina modernă presupune şi o schimbare a mentalităţii pacienţilor despre propria sănătate, o schimbare a atitudinii în relaţia medic-pacient şi realizarea unui climat propice comunicării permanente în beneficiul pacienţilor.

  • cerebrală fără contrast 
Programări la telefon 022-600-903
Program de lucru
  • 08:00 - 18:00
  • 08:00 - 14:00
  • zi liberă