Programează-te la doctor

iconphoneheader

022-600-903

Ultrasonografie Ecografie bazinul mic ecografie prostată și veziculile seminale (transabdominal)

Ecografie prostatei şi veziculelor seminale metodă de diagnosticare a prostatei cu ajutorul ultrasunete. În această examinare se determină structura, dimensiunile, uniformitatea organelor.

În ce caz este necesară.
Ecografie prostatei se efectuează în caz de urinare frecventă, retenţie urinară, modificări patologice ale spermei.  Examinarea se efectuează  pentru a evita bolile inflamatorii ale prostatei, leziuni de masă şi pietre de prostată sau pentru a determina cantitatea de noduri adenomatoşi.

Pregătire pentru procedură.  
Ecografie a prostatei este realizată în două moduri: transabdominală sau transrectală (prin rect). Ultima este contraindicat pentru persoanele cu hemoroizi, boli inflamatorii acute ale rectului şi pielii din jurul anusului. În timpul examinării a vezicii urinare ar trebui să fie nu mai puţin de 100-150 ml de urină. Pentru umplerea vezicii urinare trebuie să consumaţi până la 2 litri lichid cu 3-4 ore înainte de examinare. Înainte de ecografie transrectală a prostatei este necesar de efectuarea clismei. Durata examinării – 10 minute. 

Centre găsite: 1
Sortează după Preț
Mărește harta

Sf. PANTELEIMON Centru Medical

Chișinău, str. Igor Vieru, 15

Centrul Medical,,Sfîntul Panteleimon’’ a fost fondat in anul 1999.
Centrul Medical privat are ca activitate de bază –prestarea serviciilor medicale ambulator-clinic.
Șaptesprezece ani de activitate, zilnic a plasat Centrul Medical ,,Sf. Panteleimon’’ printre cele mai cunoscute Instituții medicale private.
Drept dovadă este alegerea pacienților ca și arbitri cu strictețe, care au dat preferințe Centrului Medical înregistrînd din anul 2000 în sistemul informațional -1790920 vizite.
Faima de lider este prelucrată in Centrul Medical datorită muncii zilnice al personalului medical, profisionalism și stimă față de pacienți.
Serviciile medicale prestate de Centrul Medical sunt:
Asistența stomatologică, terapie, pediatrie, urologie, ginecologie, neuropsihoterapie, otolaringologie, cardiologie, reumatologie, ortopedie, medicina de familie, examen ultrasonor, colonoscopie, staționar de zi și alte servicii medicale.
Medicii Centrului Medical sunt de calificare înaltă cu experiență în domeniu , categorii superioare, titluri științifice de candidate și doctori în științe medicale.
În Centrul Medical se efectuiază examen cu ultrasunet, fibrogastroscopie, electrocardiografie, fizioterapie, colonoscopie, proceduri manipulații intramusculare, intravenoase, infuzii zilnic și în zilele de odihnă.
Drept prioritate al Centrului Medical este plasarea în zilele de odihnă, plasarea în zona periferică al sectorului Ciocana, orarul de primire al medicilor terapeuți, pediatru si alți specialiști inclusiv în zilele de odihnă, sîmbată și duminică.
Pentru marea majoritate a pacienților nu este necesară înscrierea prealabilă la consultații, acordarea asistenței medicale se face la prima vizită, cu exepția pacienților care se află la evidența medicului de familie.
Centrul Medical este dotat cu utilaj medical și diagnostic contemporan pentru stabilirea diagnosticului corect.
La asistența medicală calitativă o atenție sporită are comfortul și plasarea birourilor de primire și auxiliare.
Prețurile la serviciile medicale sunt ajustate situației social-economice. Se preconizează ,,Cartela pacientului fidel’’, care va permite reduceri la serviciile medicale a tuturor membrilor familiei. Este perfecționat programul de asistență medicală a copiilor primului an de viață.
În cadrul Centrului Medical activează patru sectoare ale medicului de familie care acordă asistență medicală în baza poliței de asigurare .
Se preconizează acordarea asistenței medicale în domeniul dietologiei și nutriției, reflexoterapiei.
Scopul Centrului Medical este servirea calificată a pacienților, însănătoșirea populației, readucerea la viață zi de zi, încrederea în sine.
Atmosfera în Centrul Medical este cît se poate de caldă, prietenoasă, prioritatea de bază fiind calitatea serviciilor medicale .
În anul 2015 la aniversarea a XV-a a Centrului Medical pentru indicatori de activitate în deservirea populației i s-a conferit Diploma de Onoare din partea Direcției Sănătății al municipiului Chișinău. Principiul activității medicale al Centrului Medical este Sănătatea D-voastră- grija noastră.
Anume după aceste criterii pacienții Centrului Medical cu încredere vor obține servicii de calitate și succese în tratament.

  • ecografie prostată și veziculile seminale (transabdominal) 300 lei
Programări la telefon 022-600-903
Program de lucru
  • 08:00 - 19:00
  • 08:00 - 16:00
  • 08:00 - 13:00