Programează-te la doctor

iconphoneheader

022-600-903

Ultrasonografie ecografie țesuturile moi

Examinare ecografică a ţesuturilor moi o metodă de diagnosticare a pielii, ţesutului subcutanat, ţesutului muscular, etc. Acesta permite identificarea stării şi depistarea tumorii în diferite localizaţii (cap, gât, braţe şi picioare). Această examinare este sigură, nedureroasă şi foarte informativă.

În ce caz este necesară.
Ecografie a ţesuturilor moi se efectuează pentru confirmarea diagnosticului. Cu ajutorul acestei examinări se poate depista modificări şi patologii în ţesuturile moi ale organismului - pielea, muşchii, tendoanele, ligamentele, vasele de sânge, glandele, etc. Se efectuează în caz de suspiciune de tumori, inflamaţie, traumatisme, induraţie, hemoragie, etc.

Procedura.
Examinarea nu necesită o pregătire specială şi poate fi realizată în mod repetat. În timpul ecografiei a ţesuturilor moi medicul aplică un gel special pe o porţiune de corp şi examinează cu un senzor ultrasunet, analizând imaginea alb-negru pe monitor. De obicei, procedura durează 15 minute.   

Centre găsite: 2
Sortează după Preț
Mărește harta

Sf. PANTELEIMON Centru Medical

Chișinău, str. Igor Vieru, 15

Centrul Medical,,Sfîntul Panteleimon’’ a fost fondat in anul 1999.
Centrul Medical privat are ca activitate de bază –prestarea serviciilor medicale ambulator-clinic.
Șaptesprezece ani de activitate, zilnic a plasat Centrul Medical ,,Sf. Panteleimon’’ printre cele mai cunoscute Instituții medicale private.
Drept dovadă este alegerea pacienților ca și arbitri cu strictețe, care au dat preferințe Centrului Medical înregistrînd din anul 2000 în sistemul informațional -1790920 vizite.
Faima de lider este prelucrată in Centrul Medical datorită muncii zilnice al personalului medical, profisionalism și stimă față de pacienți.
Serviciile medicale prestate de Centrul Medical sunt:
Asistența stomatologică, terapie, pediatrie, urologie, ginecologie, neuropsihoterapie, otolaringologie, cardiologie, reumatologie, ortopedie, medicina de familie, examen ultrasonor, colonoscopie, staționar de zi și alte servicii medicale.
Medicii Centrului Medical sunt de calificare înaltă cu experiență în domeniu , categorii superioare, titluri științifice de candidate și doctori în științe medicale.
În Centrul Medical se efectuiază examen cu ultrasunet, fibrogastroscopie, electrocardiografie, fizioterapie, colonoscopie, proceduri manipulații intramusculare, intravenoase, infuzii zilnic și în zilele de odihnă.
Drept prioritate al Centrului Medical este plasarea în zilele de odihnă, plasarea în zona periferică al sectorului Ciocana, orarul de primire al medicilor terapeuți, pediatru si alți specialiști inclusiv în zilele de odihnă, sîmbată și duminică.
Pentru marea majoritate a pacienților nu este necesară înscrierea prealabilă la consultații, acordarea asistenței medicale se face la prima vizită, cu exepția pacienților care se află la evidența medicului de familie.
Centrul Medical este dotat cu utilaj medical și diagnostic contemporan pentru stabilirea diagnosticului corect.
La asistența medicală calitativă o atenție sporită are comfortul și plasarea birourilor de primire și auxiliare.
Prețurile la serviciile medicale sunt ajustate situației social-economice. Se preconizează ,,Cartela pacientului fidel’’, care va permite reduceri la serviciile medicale a tuturor membrilor familiei. Este perfecționat programul de asistență medicală a copiilor primului an de viață.
În cadrul Centrului Medical activează patru sectoare ale medicului de familie care acordă asistență medicală în baza poliței de asigurare .
Se preconizează acordarea asistenței medicale în domeniul dietologiei și nutriției, reflexoterapiei.
Scopul Centrului Medical este servirea calificată a pacienților, însănătoșirea populației, readucerea la viață zi de zi, încrederea în sine.
Atmosfera în Centrul Medical este cît se poate de caldă, prietenoasă, prioritatea de bază fiind calitatea serviciilor medicale .
În anul 2015 la aniversarea a XV-a a Centrului Medical pentru indicatori de activitate în deservirea populației i s-a conferit Diploma de Onoare din partea Direcției Sănătății al municipiului Chișinău. Principiul activității medicale al Centrului Medical este Sănătatea D-voastră- grija noastră.
Anume după aceste criterii pacienții Centrului Medical cu încredere vor obține servicii de calitate și succese în tratament.

 • ecografie țesuturile moi 200 lei
Programări la telefon 022-600-903
Program de lucru
 • 08:00 - 19:00
 • 08:00 - 16:00
 • 08:00 - 13:00

 • Mărește harta

  SONOMED Centru Medical

  Chișinău, str. Ismail 88/1

  Centrul medical "Sonomed" a fost fondat in 2015. Administratoar - Ala Burlacu.
  Activam in baza licentei N 050601 de pe 02.02.2015. Centrul a fost acreditat de catre comisia de acreditare a MS RM. Certificatul de acreditare N 2804 11.05.2016. In centru activeaza 13 medici.
  Oferim servicii consultativ-diagnostice:
  1. Consultatia medicilor specialisti: terapeut, pediatru, urolog, dermatolog, ginecolog, neurolog, endocrinolog, cardiolog, reumatolog, manualist.
  2. Ultrasonografie:
  • Organele cavitatii abdominale (ficat, colecist, pancreas, rinichi, suprarenale, vezica urinara)
  • Organele bazinului mic (edovaginal, endorectal), uterul, ovarele-femei, prostata, veziculele seminale, scrotul+regim Doppler-barbati.
  • Sarcina - toate termenele+regim Doppler
  • Glandele mamare, tiroida, articulatiile, tesuturile moi.
  • Duplex scanare a vaselor craniene (brahioceface), arterele, venele membrilor superioare si inferioare, sistemul venos port.
  • La nou-nascuti - neurosonografia prin fontanela, articulatia coxo-femurala (diagnostica luxatiei congenitale de sold, difer, displazii articulare).
  • ECG - cu descifrare pe loc.
  3. Laborator clinic: analize hematologice, imunologice, biochimice, timp de o zi. Investigatiile se efectueaza pe loc.
  4. Proceduri traumatologie
  • Infiltratiile cu plasma imbogatita cu trombocite (Terapia PRP) «Platelet Rich Plasma»
  • Blocada articulatiilor
  • Injectii intraarticulare
  • Punctia articulatiilor

  Dispunem de utilaj performant.

  • ecografie țesuturile moi 250 lei
  Programări la telefon 022-600-903
  Program de lucru
 • 08:00 - 16:00
 • 08:30 - 13:00
 • zi liberă