Programează-te la doctor

iconphoneheader

022-600-903

Mamografie

Mamografie (radiografia glandelor mamare) – metodă radiografică, ce studiază glandele mamare (sânii) , şi,de regulă, este efectuată de genul femenin. Mamografia permite diagnosticarea multor boli a glandelor mamare, mai ales boala de cancer.

În ce caz este necesară. Efectuarea mamografiei se recomandă în caz de suspiciuni de tumoare a glandelor mamare şi alte boli ale sânilor. În plus, se recomandă  efectuarea mamografiei femeilor în vârsta  peste 40 ani în  fiecare doi ani.

Procedura. Mamografia nu necesită  o pregătire specială. Se efectuează din ziua a 5-a până în ziua a 12-a ciclului menstrual. În timpul procedurii, pieptul este comprimat între două plăci de mamografie, reducând astfel doza de radiaţii şi permite depistarea tumorilor. Procedura este nedureroasă. Contraindicaţii: mamografia este interzisă femeilor însărcinate şi care alăptează. 

Centre găsite: 1
Sortează după Preț
Mărește harta

Excellence Centru Medical

Chișinău, str. Grenoble, 23

Centrul Medical “EXCELLENCE” este o instituţie multifuncţională de diagnostic, asistenţă medicală primară şi specializată. Chiar de la deschiderea centrului, în ianuarie 2008, ne-am propus să oferim clienţilor noştri servicii medicale complete, la un înalt standard calitativ folosind cel mai performant utilaj medical de diagnostic şi laborator. Integrarea parţială a Centrului Medical în sistemul asigurărilor de sănătate existent în Republica Moldova ne permite să oferim clienţilor/pacienţilor toate facilitaţile aferente statutului de contribuabil la Compania Naţională de asigurări în Medicină.
Centrul Medical “Excellence" vine acum în întâmpinarea necesitaţilor moderne de diagnostic rapid şi eficient, oferind evaluări de performanţă înaltă şi asigurând servicii medicale la standarde europene, prestate de personal medical competent.
Asistenţa medicală în CM “EXCELLENCE” acoperă peste 12 specialităţi medicale, 9 explorări paraclinice şi peste 300 tipuri de analize de laborator. Misiunea noastră este de a oferi servicii care să raspundă la cele mai exigente cerinte medicale de profesionalism, siguranţă şi confort. In opinia noastră medicina modernă presupune şi o schimbare a mentalităţii pacienţilor despre propria sănătate, o schimbare a atitudinii în relaţia medic-pacient şi realizarea unui climat propice comunicării permanente în beneficiul pacienţilor.

  • Mamografie  600 lei
  • mamografia ambelor glandelor mamare în regim digital, 2 filme 600 lei
  • dublarea rezultatului mamografiei pe film digital, 2 filme 300 lei
  • dublarea rezultatului mamografiei digitale pe CD 100 lei
Programări la telefon 022-600-903
Program de lucru
  • 08:00 - 18:00
  • 08:00 - 14:00
  • zi liberă